dinsdag 20 september 2011

SneakPieks Album

Hallo allemaal,

Hier weer even een berichtje van mij. Het is de laatste tijd een beetje rustig van mij kant op mijn blog maar ben druk met van alles bezig. Ik ben nog lekker druk met het maken van een koffer album waarin ik de oude foto's van mijn vader verwerk. Daarbij probeer ik verschillende Tim technieken de gebruiken en ben toch aardig op weg vind ikzelf. Gelukkig heb ik kunnen oefenen tijdens de workshop met de 12 Tags. Om jullie alvast een indruk te geven heb ik een paar sneak pieks gemaakt van het album. Zodra het album helemaal af is laat het hem zien!
Tussendoor heb ik ook weer een DOL gedaan bij de scrapdoosjes club. Doosje is wel af moet het alleen nog even leuk gaan versieren, dan kan ik deze ook weer plaatsen. Ook probeer ik zo af en toe nog een kaartje te maken maar ook die komen niet helemaal af haha. Zodra ik weer wat af heb laat ik het hier zien! Tot die tijd moeten jullie het nog even met deze sneakjes doen.

Liefs Samantha5 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Dat gaat waarschijnlijk HEEL mooi worden zo te zien.

groetjes Annemarie en Merit

Wendy Kamp zei

Nou ik weet zeker dat het een prachtig album gaat worden! Ben zo benieuwd naar het eindresultaat. Succes nog even met het afmaken van het album.

Groetjes,
Wendy

Corine van der Zee zei

Ziet er gaaf uit, ben benieuwd naar het eindresultaat!

Liefs en fijn weekend,

Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hey Sam,

Wat is hij gaaf hè ,voor mij geen 'sneak meer haha
Word straks een prachtig geheel dat weet ik zeker!!
En wat zal je vader hier blij mee zijn zeg ^_^"

Gezellig weekend
Tot maandag
liefs Son

Danielle zei

je sneeks zien er wel heel mooi uit... ben benieuwd naar het eindresultaat, maar dat kan zo te zien alleen maar heel erg gaaf zijn!
groetjes danielle

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...