woensdag 13 juli 2011

12 Tags á la Tim Holtz

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag heb ik weer super gezellige workshop bij Doe@Ding gevolgd, welke weer werd gegeven door Ellen Brons. Dit keer hebben we 12 tags gemaakt à la Tim Holtz. De tags zijn bewerkt met twee kleuren distress inkt: Antique linnen en walnut stain. We hebben veel gebruik gemaakt van diverse stansen en stempels en verder hebben we gewerkt met "crackle paint" en "perfect pearls" en een mask van een klok. Het canvasdoek waar de tags aan hangen kregen we ook bij de workshop.

Ik wilde deze workshop graag volgen om meer bekend te worden met de verschillende technieken en materialen van Tim Holtz. Zelf heb ik wel van alles in huis maar wist niet zo veel wat ik er mee aan moest. Nu weet ik meer technieken en heb ik ook veel ideeën om er mee aan de slag te gaan. Momenteel ben ik tussen de bedrijven door bezig met het maken van een album voor mijn vader met foto's van hem van vroeger. Het leek mij juist wel leuk om deze technieken en materialen (stansen, stempels enz.) hierbij te gaan gebruiken.

Liefs Samantha

6 opmerkingen:

Frea zei

Hi Samantha, I just love these tags, great work. Hugs, Frea

Scrapfanaat Peter zei

Hallo Samantha dus afgelopen zaterdag heb je de reis weer gemaakt naar Spijkenisse. Hij is leuk geworden het canvas met tags. Marloes had mij nog gebeld dat er een plaatsje vrij was maar ik kan nergens deze canvas ophangen dus ben ik niet gegaan. De volgende workshop eind agustus ben ik er weer bij en jij?

Groetjes Scrapfanaat Peter

Tinie zei

Ik heb mijn ogen uitgekeken, wat ontzettend mooi allemaal, schitterende collage!!!

Groetjes Tinie

Marlies zei

Wow wat zien alle tags er schitterend uit! Super mooi gemaakt en zoveel prachtige details!!
groetjes, Marlies

Riet zei

Wowwwww Samantha,wat heb je dit prachtig gemaakt.

Liefs Riet.

Corine van der Zee zei

Wat gaaf!!!! Echt heel mooi gedaan, super!!!

Liefs en fijn weekend,

Corine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...