dinsdag 14 juni 2011

Vintage Workshop Boek "Time"


Afgelopen zaterdag heb ik een vaderdag workshop gevolgd bij Doe@Ding in Spijkenisse welke werd gegeven door Ellen Brons. Tijdens deze workshop hebben we een boek in vintage stijl gemaakt welke in het teken stond van Tijd. Voor deze workshop kregen wij een boek wat Ellen had voorbewerkt door alle bladzijdes aan elkaar te verlijmen. De binnen- en buitenzijde van het boek is geverfd met bruine acrylverf. Het prachtige papier wat we hiervoor hebben gebruikt is van Bo Bunny - Timepiece. Verder hebben we diverse Tim Holtz stansen en embossingfolders gebruikt. De randen van het papier en de radartjes zijn bewerkt met distress inkt walnut stain. In het midden van het boek hangt een zakhorloge welke nog echt werkt ook.

Dit was het weer even voor nu. Een fijne avond en weer bedankt voor al jullie leuke reacties.

Lieve groetjes Samantha

Linker binnenzijde             Rechter Binnenzijde

Voorkant van het boek

7 opmerkingen:

Tinie zei

Helemaal geweldig Samantha, wat een super geheel, daar kun je met recht trots op zijn!!!

Groetjes Tinie

Frea zei

Schitterend Samantha, daar zou His Holtziness trots op zijn. Groetjes, Frea

Scrapfanaat Peter zei

Hallo Samantha, Leuk om jou boek op je blog te kunnen bewonderen. Het blijft een waar kunst werk wat we daar gemaakt hebben. Ja inderdaad hebben we allemaal het zelfde boek gemaakt maar toch heeft iedereen zijn eigen styl er aan te gevoegd.
Waardoor het steeds verrassend is om er naar te kijken.

Groetjes Scrapfanaat Peter

Corine van der Zee zei

Super mooi gemaakt! Zag hem voor het eerst bij Peter en nu weer bij jou! Wat een geweldige workshop en wat heb jij er ook een waar kunstwerk van gemaakt. Leuk om ook te zien hoe iedereen toch zijn eigen stijl heeft.

Liefs Corine

Leonie zei

Hoi Samantha :-), dank je wel voor je berichtje en wat gaaf dat je het boek al op je blog hebt staan. Ik kan het er nog niet op zetten, maar dat komt volgende week wel goed. Ik heb eens rondgekeken op je blog en je maakt prachtige creaties zeg!! De bloempot kaart vind ik ook super en ik ben je volger geworden, zodat ik zeker vaker kan komen kijken bij je.

Een heel fijn weekend en groetjes,
Leonie.

Marlies zei

Ik ben net via via op je blog terecht gekomen en heb mijn ogen uitgekeken, wat maak jij super mooie dingen!! Geweldig! Je boek kaart is helemaal super, wat een prachtige details! ik ben je ook meteen gaan volgen.
Fijne weekend,
groetjes, Marlies

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hey hoi Sam,

Wat staat hij mooi te pronken op je blog Prachtig!!!
Inderdaad is hij bij iedereen anders,ik heb er wat stempels aan toegevoegd,je weet ik wil vol hahaha,maar voller ging nu niet meer.
Op naar de vlg workshop.

Liefs
Sonja

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...