maandag 27 juni 2011

Fotolijstjes

Hallo allemaal,

Iedereen aan het genieten van dit warme weer? Ik ben de warmte buiten even ontvlucht en even binnen gaan zitten voor verkoeling. Het is nu zo'n 23 graden binnen en buiten zit het kwik nog rond de 30 heb ik het idee.
Gistermiddag heb ik ook heerlijk buiten gezeten en lekker zitten freubelen en heb ik mijn fotolijstjes af kunnen maken. Twee fotolijstjes zijn voor mijn schoonouders en het andere fotolijstje voor de opa van mijn vriend. Ik kreeg een pasfoto van de moeder van mijn schoonmoeder om te vergroten maar daar wilde ik uiteraard ook iets mee doen. Daar heb ik het blauwe fotolijstje voor gemaakt. De twee roze fotolijstjes heb ik gemaakt voor een foto van de moeder van mijn schoonvader. Ik weet niet of ze het erg vinden als ik die foto's op mijn blog plaats en daarom heb ik voor deze foto's maar een paar foto's van mezelf erin gedaan.


Op mijn werk hebben we grote vellen 300gr wit karton op een formaat van 70x100cm en daar heb ik lijstjes van gemaakt. De fotolijstjes hebben een afmeting van 16 x 21 cm. Aan de achterzijde heb ik zo'n zelfde standaard geplakt als die ik voor de bloemenkaart had gemaakt. De lijstjes heb ik beplakt met papier van Maja Design - CreaDiem. De stansjes heb ik gemaakt uit roze, wit en blauw cardstock en restjes van het design papier.

Gebruikte materialen:
* 300gr wit karton
* Maja Design Papier - CreaDiem
* Wit, roze en blauw cardstock
* Distress inkt Pumice Stone
* Magnolia Dies: Doily Flowers, Dragonflies
* Blaadjes/Takjes van Crealies
* Swirlls en hartjes van Marianne Design
* Plakparels van Kars en Joy!


Van het weekend heb ik ook mijn blog maar weer eens in een andere look gegeven en ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. Beetje afwisseling op zijn tijd moet wel kunnen vind ik. Gelukkig hielp blogger wel mee dit keer want af en toe werkt het weer niet. Kan bij veel volgers nog (steeds) geen reactie plaatsen. Krijg het wel blokje waarin je kan typen maar de cursor niet waardoor er geen letters in beeld verschijnen. En is het eindelijke na 6x proberen gelukt....verdwijnt de reactie weer of slaat hij hem niet op. Maar goed.....de aanhouder wint!!

Fijne avond allemaal en tot een volgende keer weer. 

Liefs Samantha

4 opmerkingen:

Corine van der Zee zei

Hoi Samantha, wat is dat toch vervelend op het moment met blogger! Zag dat ik weeer al mijn volgers kwijt ben, zucht..........
Vind je fotolijstjes helemaal geweldig, mooie details!

Liefs Corine

Marlies zei

Wat heb je super mooie fotolijstjes gemaakt, echt prachtig!
groetjes, Marlies

Johanna zei

Leuke lijstjes heb je gemaakt!!

Groetjes, Johanna

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Sam,

Echt helemaal te WoW!!
Hartstikke leuk gemaakt en ook nog zelf bedacht Super hoor.Mooi papier hè^-^ enne wie is dat in het midden die knappe gozer;0)

Liefs son

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...