zaterdag 18 juni 2011

Top 5 gehaald & DT Call

Bij Stamp Something heb ik met mijn bloempotkaart de top 5 gehaald!! Voor mij de eerste keer dat ik een top 5 heb gehaald met een kaartje en vindt dit zo leuk dat ik het met jullie wilde delen.

Dit kaartje had ik voor mijn oma gemaakt voor haar 75e verjaardag en zij vond hem ook hartstikke leuk en was er blij mee. Mijn kaartje van vorig jaar heeft ze ook bewaard en deze komt naast de andere op de kast te staan.

Ik zie dat ik er weer een paar volgers bij heb en wil jullie hierbij van harte welkom heten op mijn blog. Ik vind het erg leuk dat jullie mijn creaties leuk vinden en mij willen volgen. Dat geeft mij weer inspiratie om lekker aan de freubel te gaan.

Dan over de DT Call.... bij Knutsel enzo zijn ze nog opzoek naar 3 DT-team leden. Het lijkt mij hartstikke leuk om in een DT-team te zitten en daarom heb ik mij ook opgegeven voor het DT-team. Eén keer in de twee weken mag je dan een kaart of andere creatie plaatsen die je hebt gemaakt met de leuke spulletjes die zij je toesturen. De 3 nieuwe DT-leden worden 1 juli bekend gemaakt dus nu maar duimen.

Een fijn weekend iedereen en een fijne vaderdag morgen.

Liefs Samantha
6 opmerkingen:

Tinie zei

Top Samantha, van harte gefeliciteerd en je kaartje, terecht dat je bent gekozen, zo mooi!!!

Groetjes Tinie

Annemarie en Merit zei

wat een leuke bloempot kaart, niet gek dat ze je uitgekozen hebben.

Marlies zei

Gefeliciteerd, het is dan ook een super mooi kaart!
Succes met de DT call.
groetjes, Marlies

Corine van der Zee zei

Hoi Samantha, van harte gefeliciteerd met je TOP 5!!! En succes met de DT-call. Zal voor je duimen.

Liefs Corine

Sandra's Scrapsels zei

Gefeliciteerd met je top 5 notering!!
Je bloempotkaartje is supers hoor!! Ik ga voor je duimen voor je DT plekje! Het is dat ik zelf (nog) geen DT nog heb... hihihi

Groetjes, Sandra

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hey Sam

Meis van Harte hoor helemaal geweldig zo een schot in de roos,lekker hè dat geeft je voldoening voor alles waar je mee bezig bent,en dat allemaal in een vrij korte tijd,Top de Top 5 !!!!!
En natuurlijk succes met je Dt
wedden dat je mee gaat doen,heerlijk iedere week freubelen om anderen weer een ideetje te geven.

Liefs Son

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...