maandag 18 juli 2011

Geurzakjes

Gister heeft het hier bijna de hele dag geregend dus lekker weer om weer te gaan knutselen en dat heb ik dus ook lekker gedaan. Eerst nog even wat in huis het een en ander gedaan en nog een heerlijke appelkruimeltaart gebakken met walnoten en chocola erdoor...... heeeerlijk al zeg ik het zelf hehe. 

Ik was van de week al begonnen met het maken van geurzakjes. De geurzakjes uit de winkel vandaan vind ikzelf altijd was saai dus heb ik er nu een paar zelf gemaakt. Ziet er ook meteen een stuk leuker en gezelliger uit. De geurzakjes heb ik gevuld met de vulling uit geurzakjes die je o.a. bij Blokker kunt kopen. Je hebt daar verschillende geuren van zoals Vanille, Lavendel, Rose en SeaBreeze

Het linker geurzakje met de magnolia erop is gemaakt van creme linnen cardstock en papier van Maja Design. Ik heb met een borduurpatroon gaatjes gemaakt zodat ook de geur eruit kan. Bloemetjes zijn geponst en heb in het midden meeldraadknopjes geplakt. 

Het rechter geurzakje is gemaakt met wit linnen cardstock en papier van Tilda. De kleine bloemetjes zijn ook geponst en hierin heb ik plakparels gedaan. Stempeltje is van Wiff Of Joy en ook ingekleurd met distress inkt. 

Dit was het weer even voor nu. Straks weer gezellig aan de scrap met Sonja.

Fijne avond allemaal.

Liefs Samantha




Met deze geurzakjes doe ik mee met de "Anything Goes" challenges bij Simon Says Stamp. Als zij bij deze challenge 1.000 of meer inzendingen hebben, verloten zij geen 1 maar 2 credit vouchers van $ 50. Dus dat is het proberen wel waard denk ik zo. Wie niet waagt wie niet wint zeg ik dan maar. 

7 opmerkingen:

Tinie zei

Wauwww wat zien die er schitterend uit zeg!!! Ook prachtige kleuren!!!

Groetjes Tinie

Unknown zei

Hoi Samantha, wat een leuk idee zeg, ze zien er prachtig uit. Wat doe je er dan in, potpourri of zo? Groetjes, Frea

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Samantha.

Liefs Riet.

Corine van der Zee zei

Wauw wat ziet dat er gezellig uit! En wat zal het heerlijk ruiken bij jou in huis zeg! En dan heb ik nog maar niet over die heerlijke appeltaart....het water loopt mij al in de mond hahhahaha.

Liefs Corine

Danielle zei

wat zijn ze leuk zeg! en wat een super leuk idee. die gekochte zakjes zien er veeel minder leuk uit.
je appeltaart klinkt goed...
groetjes danielle

Hanneke zei

Hoi Samantha, ik zat zomaar eens te bloggen en zag dit voorbij komen! Wat ziet het er super leuk uit zeg! En een heel leuk idee. Bij ons in de buurt is een winkeltje met allemaal van die zakjes, ik denk dat ik jou idee ook eens ga maken! mooi gedaan!
groetjes, Hanneke

Tamara Morton zei

Hi Samantha, gorgeous work!! I real adore your style. Thank you for applying for a position on our DT over on Anything goes.. I wish you good luck.
Hugs
The Anything goes Team

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...