vrijdag 18 februari 2011

DOL doosje ** Pasen/Easter **


Het heeft wat langer geduurd dan gepland, maar hier is dan het doosje wat ik heb gemaakt tijdens de DOL (doosje on-line) bij de scrapdoosjes club. Het was de eerst keer dat ik hier aan mee deed en vond het ook erg leuk om te doen. Wel heb ik zelf wat toegevoegd/aangepast aan het doosje. Ik heb voor in het doosje nog een bakje gemaakt zodat het doosje helemaal dicht is. Omdat de lente er weer aankomt en pasen leek het mij wel leuk om er een paasdoosje van te maken. Stempeltjes zijn van een oudere Magnolia collectie en ingekleurd met distress inkt. De randen van het papier zijn ge-inkt met distress inkt Vintage Photo. De bloemenrand op het doosje en de vlinders zijn gemaakt met een Martha Stewart pons. Het groene designpapier wat ik gebruikt heb komt van drie verschillende lijnen: K&Company, Basic Grey en Deja Vieuws. Het gele papier waar de vogel en de tekst op staat komt van een andere lijn....alleen daar heb ik geen naam meer van.

Prettig weekend allemaal!

Veel liefs Samantha




7 opmerkingen:

Tinie zei

Wat ziet dat er lekker en heel leuk uit, super idee!!!

Groetjes Tinie

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Samantha,

Het doosje is een schatje:)
Ik zie natuurlijk bijna altijd waar jij mee bezig bent dus ook de resultaten,maar dat weerhoud mij niet om toch even op je blog tegen je te zeggen dat ik hem SuperLeuk vind^_^"

Jij ook een gezellig weekend.

Liefs Son

Danielle zei

wat ontzettend leuk zeg! en ook zoo lief.. leuk idee om alvast voor de pasen te maken, staat gezellig op tafel met de eitjes erin.

Cathy Lee zei

Hi, Samantha! What a lovely box. I would really enjoy receiving a gift like this. Your color scheme is perfect for Easter. So soft and Springy. Tildas are colored beautifully and accent the box perfectly.

Have a great weekend.

Hugz,
Cathy

Corine van der Zee zei

Geweldig lief doosje, heel mooi gemaakt! Liefs en fijn weekend,

Corine

Unknown zei

ook dit doosje ziet er weer geweldig uit Samantha, mischien ga ik je na doen. veel liefs Patricia

Anda zei

Wat een geweldig doosje, prachtig hoe je de kleuren bij elkaar hebt gebruikt. Ik ben gelijk volger van je geworden, zodat ik je direkt tegenkom in de leeslijst :)

Gr. Anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...