donderdag 10 februari 2011

Award gekregen!

Goedemorgen allemaal,

Vandaag ben ik (voor het eerst) eens vroeg uit de veren! Moet altijd wel vroeg op maar vandaag zat ik al kwart over 7 aangekleed en wel, beneden om te ontbijten! En hoef pas kwart over 8 naar mijn werk dus dacht dan kan ik wel weer even een bericht plaatsen.

Vorige week eerst nog even lekker een weekje op wintersport geweest naar Zell am See - Oostenrijk. Heerlijk weer gehad ook, gem. -3 graden met een heerlijk zonnetje de hele dag! Na een dag lekker geskied te hebben weer even op temperatuur gekomen met een heerlijke beker warme chocolademelk met slagroom.

Bij terugkomst zag ik dat ik van Hennie en Semantha een blog award had ontvangen! Harstikke bedankt daarvoor ben er erg blij mee! En zag dat ik er weer wat volgers bij heb, welkom dames! Ik vind het harstikke leuk dat jullie mijn creaties zo leuk vinden. En bedankt voor al jullie leuke en geweldige reacties steeds.Als je hem accepteerd moet je wel er iets voor doen. Niet veel hoor :-) 
Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. 
Je maakt een verwijzing naar de blog de persoon die je deze award heeft gegeven. 
Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!). 
Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!). 
Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. 
Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers een bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. 
Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig. Ik wil deze award graag doorgeven aan de volgende personen:** Corine **  ** Anneke **  ** Danielle **   ** Vera **  ** Judith **


Dinsdag en woensdag heb ik weer gezellig bij Sonja zitten freubelen aan een doosje. Deze wil ik vanavond verder afmaken, nog even versieren e.d., en dan hoop ik deze ook te kunnen plaatsen.


Dit was het weer even voor nu. Fijne dag allemaal !


Liefs Samantha 

3 opmerkingen:

Corine van der Zee zei

Hoi Samantha,

dank je wel voor de Award! Heb hem op mijn blog gezet en vervolgens er zelf weer vijf uitgekozen.

Liefs Corine

Danielle zei

dank je wel voor je award! super lief dat je aan me hebt gedacht. ik zal hem in het weekend op mijn blog plaatsen, heb de afgelopen week zo weinig tijd gehad ,niet gescrapt en niet geblogt, maar haal ik van het weekend wel weer in.
groetjes danielle

Judith zei

Hoi samantha,

Ik lees net pas dat ik een award van je heb gekregen. Wat vind ik dat ontzettend leuk en wat een eer! Ik ga hem meteen op mijn blog plaatsen.
Nogmaals dank je wel.

Groetjes Judith

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...