donderdag 16 december 2010

** Sneeuwvlokken ** Embossing kaart

Hallo dames, hier ben ik weer met een nieuwe kaart. Ik heb al een tijdje geen nieuwe kaart laten zien maar heb ook niet stil gezeten. Vorige week druk met de verjaardag van Javier en de dag erna was is zelf jarig. Heb ook 2 dagen taarten staan bakken, die waren wel heerlijk al zeg ik het zelf ;-).Gisteren heb ik de laatste paar kerstkaartjes gemaakt. Ze kunnen nu dan allemaal op de post. Wel een beetje laat en maar hopen dat er niet nog meer stakingen komen bij de TNT. Maar ze zijn ook wel het wachten waard, vind ik zelf.
Eén van de kaartjes die is gisteren gemaakt heb is dit kaartje. Hier ben ik eerst lekker bezig geweest met 4 kleuren blauwe distress inkt. Daarna heb ik met Versamark en embossingpoeder de sneeuwvlokken gemaakt. Dit is een grote stempel en was precies dezelfde maat als mijn kaart. Het was voor mij ook de eerste keer dat ik met Disstress inkt en embossingpoeder een kaartje heb gemaakt. Maar voor een eerste keer toch nog niet slecht vind ik zelf. De sneeuwpop is ook een stempel en ingekleurd met distress inkt. Daarna nog een figuurtje met een nestabilitie gemaakt en hier een tekststempel op en nog een bloem gemaakt. Deze allebei nog een beetje bewerkt met inkt.

Bedankt voor het kijken en een fijne avond allemaal!!

Liefs Samantha

5 opmerkingen:

Marijke en Chantal zei

Wat een mooi kaartje, lekker winters.
GHroetjes, Marijke

Kristel zei

Een prachtige kaart is het geworden Samantha!
Groeten Kristel

Corine van der Zee zei

Wat een plaatje! En het embossen gaat je prima af hoor, het ziet er geweldig uit. Vind je stempel ook helemaal te gek, echt wel het wachten waard!

Groetjes Corine

Danielle zei

prachtige kaart! de mensen die jouw kaarten ontvangen boffen wel zeg! stempel is supergaaf.

Sonja Bekker zei

Hey Sam,

Meis wat een lieve kaart zo op je blog,in het eggie is hij mooier maar dat is altijd zo hè ^-^

Ps veel sterkte deze dagen.

Lieve groetjes
son

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...