dinsdag 28 december 2010

Merci Cadeau/kerstkaart

Last but not least...alweer de laatste kerstkaart die ik gemaakt heb voor dit jaar. Dit jaar heb ik voor het eerst zelf kerstkaartjes gemaakt en vond het erg leuk om te doen. Volgend jaar ga ik ze ook zeker weer maken alleen dan moet ik wel iets eerst beginnen eraan haha. De afgelopen week heb ik geen kaartjes of andere creaties meer gemaakt. Mijn oma is 2 dagen voor kerst begraven en echt veel zin en inspiratie heb ik (nog) niet gevonden. Wordt waarschijnlijk pas weer in het nieuwe jaar dat ik weer wat ga doen. Ik blijf wel gezellig bloghoppen en jullie prachtige creaties bewonderen. Misschien dat ik dan alsnog wat inspiratie op doe om weer wat te gaan maken.

Deze laatste kerstkaart had ik gemaakt voor Sonja. Ik heb bijna alle kerstkaartjes bij haar zitten maken maar deze moest ik toch echt thuis maken anders was de verrassing eraf.
Voor dit kaartje heb ik wit cardstock gebruikt en het papier is van BoBunny. De stempel is van Wiff Of Joy en is ingekleurd met potlood en doezelaars. Deze stempel, de paarse rand erachter en het bakje voor de Merci chocolaatjes heb ik met de In-Shape mal van Crealies uit het papier gesneden. De voorkant van de kaart heb ik nog wat versierd met die-cuts en zelfgemaakte roosjes. Verder heb ik mij eens lekker uitgeleefd met glitters. De tekststempel aan de binnenkant is gemaakt met een clearstempel. De ijskristallen zijn geponst en hierop heb ik nog een plakparel gedaan.

Alvast een fijne jaarwisseling en een gezond en creatief 2011!!


6 opmerkingen:

Judith zei

Erg leuke kaart! Die zal vast in de smaak vallen. Fijne jaarwisseling
groetjes Judith

Milnie zei

ze zijn prachtig geworden! en ook ik begin altijd veeeeeeel te laat ondanks het goede voornemen om vroeg te beginnen!

Danielle zei

dat is echt een mooie kaart! mooi je roos en je swirl. en leuk met de chocolaatjes erin. ze vond hem vast heel leuk, toch?
groetjes danielle

Corine van der Zee zei

Wauw, wat een mooi kaartje en wat leuk met de chocolaatjes erin. Sonja vindt hem vast te gek!
liefs Corine

Arina zei

hallo samantha ik lees net je bericht op mijn blog dat jij die stempel hebt waarvan ik graag afdrukjes wil.
kan jij even contact met mij op nemen
arinaderuijter@gmail.com
gr arina

chrilvian zei

mooi kaartje, prachtig bloemetje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...