vrijdag 19 augustus 2011

Geboorte kaartje 'Willow with Toddler"

Goedenavond allemaal,

Het is al weer 14 dagen geleden dat ik iets gemaakt en gepost heb. Dit alles heeft een beetje te maken met de vakantie drukte op mijn werk. De eerste is al weer terug en nu zijn de volgende twee met vakantie. Dat betekent voor mij meer werk erbij en orders begeleiden enz. Vorige was helemaal gigantisch druk en na zo'n harde dag werken en 's avonds gegeten te hebben, had ik niet zo veel zin meer om wat te gaan doen. Ik ben  ook niet zo veel op Blogland geweest maar zal proberen om weer een kijkje te komen nemen op jullie blogs!  Daarnaast zijn we ook druk bezig geweest met het opknappen van de voortuin. Afgelopen week is deze eindelijk bestraat en ziet er nu helemaal super uit! Alleen de bloembakken moeten nog verder afgemaakt worden en dan is dat ook weer helemaal klaar. 
Woensdag avond ben ik wel weer begonnen met een kaartje. Een collega van Javier is vader geworden en hij vroeg mij een kaartje voor hem en zijn vrouw te maken en dat is deze fleskaart geworden. Het patroon komt bij Sandra vandaan. Zij maakt altijd super leuke kaarten en patronen en vond deze ook erg leuk. Sandra bedankt weer voor dit leuke patroon!! Het afdrukje is van WOJ - Willow with Toddler en weer ingekleurd met disstress inkt. De tekst op de label en binnenzijde van de kaart heb ik op de pc gemaakt en geprint. Het roze papier is van Magnolia. 

Bedankt weer (alvast) voor jullie leuke reacties. Ik blijf ze met plezier lezen. Fijne avond en een prettig weekend! Het schijnt morgen weer heerlijk zomers weer te worden dus dat wordt weer lekker naar buiten toe!!

Veel liefs Samantha






5 opmerkingen:

Unknown zei

Hoi Samantha, wat een schatje zeg dit zuigflesje. Echt heel lief. Groetjes, Frea

Wendy Koorevaar zei

Ohh wat een super mooi en schattig kaartje! Je hebt de binnenkant ook zo mooi gedaan!
Ja soms ben je even te druk voor freubelen en bloggen he... Ik ken dat hoor.
Hopelijk schiet het lekker op met de tuin.

Fijn weekend!
Liefs,
Wendy

Corine van der Zee zei

Lief kaartje Samantha, heel leuk gemaakt. Sterkte met werken en snap dat je dan 's avonds geen puf meer hebt. Liefs en fijn weekend,

Corine

Danielle zei

wat een prachtig mooi afdrukje! en leuk de kaart in de vorm van een flesje, het is een super mooi kaartje geworden.
groetjes danielle

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Sam,

Wat een leuk kaartjes om Te ontvangen!
Mooi papier he deze van magnolia,Gaaf hoor een flesje:)
Tja druk druk we kennel dat wel.
Willow with todler lief hoor en prachtig ingekleurd.

Tot gauw.
Liefs Son

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...