maandag 16 mei 2011

Knaller van de week & update

Vanmiddag zat ik op mijn werk in de pauze een beetje op het net te neuzen en toen zag ik tot mijn verbazing dat bij Hobbyplezier met Scrapdoosjes mijn theedoosje tot knaller van de week is gekozen. Helemaal geweldig natuurlijk!!

Het is momenteel een beetje rustig bij mij op het blog maar dat wil niet zeggen dat ik niks doe!! Ik wou weer ff iets anders dan kaartjes maken en ben weer begonnen met scrappen en wel met een album. Ik heb bij mijn oma foto's vandaan van mijn vader van vroeger. Dit zijn van die leuke oude foto's vind ik in grijstinten en met van die kartelrandjes eraan. Maar tussendoor wil ik wel nog anders gaan maken want om nu 8 weken of weet niet hoe lang alleen maar aan een album te gaan werken gaat ook weer zo vervelen.

Afgelopen week waren ze ook lekker bezig hier op blogland. Mijn laatste bericht was ineens verdwenen inclusief alle reactie :-( snik. Nu heb ik het bericht weer terug maar niet de reacties wat ik erg jammer vind.

Dit was het weer even voor nu. Fijne avond allemaal!

Liefs Samantha

3 opmerkingen:

Tinie zei

Gefeliciteerd!!! Hij is ook super mooi!! En wat betreft het blog, de ene keer ben je hier druk mee bezig en dan pak je zomaar weer het kaarten maken op, heel herkenbaar!

Groetjes Tinie

Marijke en Chantal zei

Gefeliciteerd!! het is ook wel een heel mooi doosje. Succes verder met het maken van het fotoalbum.

Groetjes, Marijke en Chantal

Milnie zei

Gefeliciteerd meid, het is zeker terecht want het is een prachtig doosje! Nog veel succes met het albumpje en ik ben nu al nieuwsgierig naar het resultaat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...