dinsdag 30 november 2010

Pocket kaart met envelop

Om nog even lekker in deze winterse sferen te blijven heb ik mijn blog lay-out aangepast en heb er gelijk maar een kesttintje aan meegegeven. Deze mooie lay-out heb ik te danken aan Penilla!

Zaterdag ben ik naar het Magnolia Winter Event geweest en daar hebben wij drie workshops en een make&take gemaakt. Eén van deze workshop was dit kaartje met envelop. Het mooie papier is uiteraard van Magnolia net zoals de stempels, welke speciaal voor dit weekend is ontworpen. Tijdens deze workshop kon je de stempel inkleuren met aquamarkers. Dacht een mooie gelegenheid om ook eens kennis te maken met de aquamarkers en de stempel hier dan ook mee inkleuren. Maar helaas dachten er meerdere mensen zo en ging deze gelegenheid aan mijn neus voorbij.... en heb ik de stempel uiteindelijk thuis ingekleurd met potlood en bewerkt doezelaars. Het sneeuw op de kaart en de label is gemaakt met flower soft.

De andere twee workshops waren een schooltas en twee doosjes. Deze heb ik helaas nog niet af maar zodra klaar zijn zet ik ze hier op mijn blog!

Bedankt voor het kijken en voorzichtig met de sneeuw!

7 opmerkingen:

Danielle zei

wat een mooie kaart! Leuk met het bijpassend label en enveloppe. Jammer dat je de aqua markers niet kon proberen. Ik heb er ook nog nooit mee gewerkt. Gebruik ook de potloden met de doezelaars maar dat vind ik ook mooi kleuren!
Groetjes daniëlle

Marijke en Chantal zei

Hoi Samantha,

IK ben via, via op je blog terecht gekomen en even je mooi kaartjes en creaties bekeken. Wat een mooi kaartje heb je gemaakt op het Magnolia winter event.Dat stempeltje is wel erg lief. Ben benieuwd naar je andere twee creaties maar die zie ik wel op je blog verschijnen.
Groetjes, Marijke

Corine van der Zee zei

Hoi Samantha, wat een ontzettend mooi en lief kaartje en wat leuk zo met die tag. Jammer dat je niet in de gelegenheid was om de markers te proberen. Heb er ook nog nooit mee gewerkt, doe eigenlijk alles met distress inkt en moet zeggen dat ik dat ook wel erg leuk vind om te doen. Mijn potloden raak ik niet meer aan zo verslavend is distress inkt! hahaha
Veel liefs en een heel fijn weekend,

Corine

Samantha zei

Hoi Danielle,

Bedankt voor je leuke reactie. Ik vind potlood en doezelaars ook mooi kleuren maar dat geeft weer net een ander effect aan een kaart dan met bijv. distress inkt. dat is wat zachter van kleur, vindt ik.

Samantha zei

Hallo Marijke,

Bedankt voor je reactie en leuk dat je volger bent geworden! De komende week zal ik denk ik niet veel aan scrappen toe komen denk ik, ivm verjaardag enz. dus hoop dat je nog even geduld hebt voor de andere 2 creaties van het weekend. :-)

Samantha zei

Hoi Corine,

Bedankt voor je lieve reactie. Omdat ik eigenlijk nog maar net ben begonnen met kaartjes maken, zat ik tot nu toe samen met mijn buurvrouw de freubelen, zij werkt ook met distress inkt. Ik vind het toch ook wel fijn inkleuren dus ben het nu ook aan het aanschaffen zodat ik zelf ook lekker thuis aan de gang kan gaan ermee. Prettig weekend en een fijne sinterklaas avond voor wie het viert!!

Kristel zei

Dat ziet er schitterend uit Samantha! Prachtig gemaakt!
Groeten Kristel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...