zaterdag 30 april 2011

Cadeautasje met Merci

Dit cadeautasje had ik vorige week gemaakt ook voor een verjaardag. Ik had deze maand maar liefst 13! verjaardagen. Nou kon ik niet naar al deze verjaardagen toe en heb ook niet voor iedereen wat kunnen maken.
Het patroon van dit tasje komt uit de nieuwe Magnolia Ink. Het papier komt weer uit het Tilda paperblok, frosted bluegreen. Ik blijf dit papier prachtig vinden. Het tasje was vrij klein dus heb besloten er dit keer geen stempel op de doen maar het te versieren met bloemen. Aan de achterzijde van het tasje heb ik nog een envelopje gemaakt waar geld in kon. Het tasje heb ik gevuld met lekkere Merci minibite chocolaatjes.



vrijdag 22 april 2011

Easelcard met doosje **Pasen/Easter**

Wat is het toch lekker genieten met dit prachtige weer, HEERLIJK!! Zit nu ook lekker in de achtertuin met de laptop erbij. En met dit vrolijke weer had ik eens zin om een lekker vrolijke paaskaart te gaan maken. Het patroon is van Duo Challenge voor de maand april. Onder de easelcard heb ik nog een doosje gemaakt van 2,5 cm hoog en hierin liggen lekkere paaseitjes verstopt. Ik had geen nieuwe Magnolia paasstempels gekocht dus ik heb het weer met een oude stempel gedaan en deze inkleurd met potlood en doezelaars. Ook heb ik een Magnolia EI gestempeld op gewoon papier en deze ingescand zodat ik eieren in verschillende grote heb gekregen. Hiermee heb ik de rand van het doosje versierd. Voor het eerst eens lekker aan de slag geweest met de bloemenponsen van Joy. Nu heb ik de tools van Joy er niet van maar met een bolle achterkant van een pen en een sateprikker is het me toch ook aardig gelukt om de bloemen te bewerken. 

Nu ga ik weer verder genieten van het avondzonnetje. Een fijn weekend allemaal en fijne paasdagen!!

Lieve groetjes Samantha



** Duo Challenge - Easelcard patroon **
** Magnolia Down Under - #92 Easter **
** Magnolia Stamp Lovers - Easter **
** Paper Play - Easter **

zaterdag 16 april 2011

Boekkaart/doosje

Het heeft weer even een tijdje geduurd maar hier is weer een kaartje van mij. Laatste tijd erg druk met alles en niets en tussendoor probeer ik toch ook nog wat kaartjes te maken.

Het patroon van dit boekkaartje heb ik hier vandaan. Het papier wat ik hiervoor heb gebruikt komt van de Tilda paperpad - Frosted Bluegreen. Alle randjes weer gedristressed en deze keer eens niet geïnkt. De ponsranden zijn gemaakt met een MS pons en ook heb ik weer diverse nestabilities en creatables gebruikt. en heb ik weer een paar roosjes zelf gemaakt. Stempels zijn van Magnolia en weer ingekleurd met distress inkt.

Bedankt voor al jullie leuke reacties op het vorige kaartje. Ben blij dat jullie mijn eerste mannenkaart leuk vinden! Prettig weekend verder!

Groetjes Samantha

Just Magnolia - Happy Birthday
It's a Magnolia Challenge - Maak een verjaardagscreatie





zondag 3 april 2011

Mijn eerste BlogCandy gewonnen!!

Vorige week heb ik meegedaan met de blogcandy bij Joys Design voor de nieuwe Magnolia Ink. Daar moest je de zin afmaken: In de lente.....
En afgelopen vrijdag zag ik dat ik één van de gelukkige was die de Magnolia Ink heeft gewonnen!! Gelijk mijn eerste blogcandy die ik hiermee win. Kan niet wachten tot de Magnolia Ink bij mij op de deurmat valt :-) en lekker kan zitten lezen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...