vrijdag 25 maart 2011

ChallengeKaart ** Butterflies **

Goedenavond allemaal,

Dit kaartje heb ik gemaakt met het patroon van de Knutselkaart voor de maart challenge. Het papier komt bij   de winkel hier uit de buurt en helaas staan daar geen "merkjes" achterop. Ik heb gebruik gemaakt van 3 verschillende paarse designvellen. De randjes van de kaart bewerkt met de distress tool en met zwarte inkt. De stempel is van de nieuwe Magnolia serie "Butterfly Dreams" en weer ingekleurd met distress inkt. Dit keer heb ik geprobeerd plooien te maken in het jurkje. De bloem in haar haar en de vlinders heb ik nog wat bewerkt met stickels. Verder shapeabilities gebruikt en de grote vlinder en de twee hartjes zijn van Marianne Design, vlinderpons en randpons van Martha Stewart.

Met dit kaartje wil ik graag mee doen met de volgende challenges:
* De Knutselkaart * Patroon kaart
* Stamp Something * Spring Something
* PaperPlay * Distressing
* The Creative Cottage * Spring
* Flutter By Wednesday * #147 Butterfly, fairy or angel
* Scrap Creation * Spring has Sprung
* Magmolia Stamp Lovers * Happy Spring

Bedankt weer voor al jullie lieve en leuke reacties! Fijne avond en prettig weekend!

Liefs Samantha

vrijdag 18 maart 2011

Cadeautasje ** Bouquets Of Wishes **

Dit keer even geen kaartje of een doosje maar een cadeautasje. Het tasje is gemaakt uit 1 vel designpapier * Cosmo Cricket - Love Notes * met behulp van de score-pal. De Stempeltjes zijn van Wiff of Joy, komt uit een stempelkit en weer ingekleurd met disstress inkt. Verder alleen wat versierd met wat bloemetjes en creatables. Het lint komt uit de winkel hier in de buurt.

Met dit tasje wil ik graag mee doen met de volgende challenges:

* Wiff of Joy * Anything Goes - Let's Celebrate
* Stamp Something * Something Sweet

Nu ga ik weer verder met een kaartje voor de volgende jarige! Vandaag zijn de nieuwe stempels van Magnolia Butterfly Dreams op de mat gevallen dus denk dat ik daar nu lekker mee aan de slag ga. Eén stempel wordt nog nageleverd maar dat mag de pret nu niet bederven. Prettig weekend allemaal!

Veel liefs Samantha


dinsdag 15 maart 2011

Kaartje met Tag

Hier weer even een verjaardagskaartje van mij. Aankomende week heb ik drie verjaardagen en volgende maand  een stuk of 12! als ik me niet vergis. Dus er zullen wel meer verjaardagskaartjes en creaties voorbij komen. Voor de afwisseling probeer ik ook nog wat andere dingen te maken, maar of daar dan tijd voor is blijft nog een vraag. Wil vaak zo veel  doen in te weinig tijd haha.

Het papier wat is voor dit kaartje heb gebruikt is van een paperpad "Stella & Rose" en komt bij het Scrapbookdepot vandaan. De twee randen op de voorkant zijn gemaakt met een randpons van Martha Stewart.  Verder diverse nestabilities en shapeabilities gebruikt. De stempel is van Wiff Of Joy - Henry with Cupecake en is ingekleurd met aquarell en doezelaars. De tekststempel is van Papermania.

Met dit kaartje wil ik mee doen met de volgende challenges:

* Anything Goes Challenge Blog * Die-cuts
* Going Grey With Scrap Creations * Anything Goes

Bedankt weer (alvast) voor alle lieve en leuke reacties, op oa het theedoosje. Ik blijf ze met veel plezier lezen.

woensdag 9 maart 2011

Theedoosje / Teabox

Dit theedoosje komt uit het Hobby Journaal nr. 63 en stond al een tijdje op mijn verlanglijstje om te gaan maken en eindelijk had ik tijd gevonden hiervoor. Er zijn zoveel dingen die ik wil maken maar niet altijd tijd voor heb.

Het doosje is geheel bekleed met designpapier van Basic Grey - Blue Awning. Alle randjes heb ik bewerkt met distressinkt Vintagephoto. Stempel van Magnolia is van de serie "You are so Special" en ook ingekleurd met distress inkt. Verder is de deksel versierd met twee Magnolia Doohickies "Doily Flowers" en daarin wat meeldraden en eronder twee swirls. De drie blauwe bloemen links komen uit de bloemenban van Sonja :-) en de blaadjes zijn gemaakt met een pons met relief. Aan de onderkant van de deksel zit nog een ponsrand. op de zijkanten en achterkant van het doosje zitten stempels. Deze heb ik met disstress inkt gestempeld op restjes designpapier, uitgeknipt en met 3D-tape opgeplakt.

Met dit doosje wil ik ook gelijk meedoen met de nieuwe challenge van "It's a Magnolia Challenge". Dit challengeblog is 6 maart van start gegaan en de opdracht van hun eerste challenge is: Maak een creatie met een Magnolia stempel. Er zijn drie leuke prijzen te winnen dus nu maar duimen.

Ook wil ik met dit doosje graag meedoen met de Just Magnolia Challenge: Anything Goes.

Lieve groetjes Samantha






donderdag 3 maart 2011

Verjaardagskaartje

Goedenavond allemaal,

Hier weer even een kaartje van mij. Dit kaartje had ik vorige week al ff snel gemaakt, maar had nog geen tijd om hem te posten. Dochter van een collega werd 2 jaar en daar was dit kaartje voor. Heb hem in 1 avond gemaakt!!! Dat is voor mij echt een record, normaal ben ik wel 2 avonden bezig met een kaartje of project. Maar zit dan ook meestal met Sonja en dan lekker beppen tussendoor, kop thee en een koekje erbij en op het web rondneuzen naar leuke voorbeelden.
Omdat het kaartje vrijdag al op de post moest hem kon het niet een heel ingewikkeld kaartje worden. Het  patroon komt uit het nieuwe Hobby Journaal. Daar staan altijd wel leuke voorbeelden in vind ik en helemaal handig voor als je snel even wat moet maken zoals nu. Scheelt weer een hoop denk werk hehe. En als ik zelf iets bedenk duurt het altijd weer langer dan gepland. Hebben jullie dat ook wel eens? Of zijn jullie zo klaar met een kaartje?


Lieve groetjes Samantha



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...