woensdag 23 februari 2011

Challengekaart met envelop

Goeden avond allemaal,

Hier weer een kaartje met envelop van mijn kant. Met dit kaartje wil ik mee doen met een aantal challenges. Het patroon en de envelop komt is de februari challenge van het Duo Challenge Blog. Dit patroon kun je daar aanvragen. Je kan nog mee doen tot 27 februari. Op deze datum is ook mijn schoonmoeder jarig en daarvoor heb ik ook dit kaartje gemaakt. Het papier komt van een Vintage Paperpad van de Action. Voor mij ook de eerste keer dat ik iets in Vintage stijl heb gemaakt. De randen van de harten en de envelop zijn gedistressed en geïnkt met "vintage photo". De stempels zijn van de nieuwe Magnolia collection "You are so Special" en ingekleurd met distress inkt.. De roosjes links heb ik zelf gemaakt met een bloemenpons en de blaadjes komen ook van een pons met reliëf en verder nog wat bloemen uit de "bloemendoos". Alle randjes van de bloemen zijn ook geïnkt met vintage photo.

Omdat het nogal donker was heb ik de flitser aangezet. Hierdoor zijn de kleuren iets feller/fletser geworden vind ik dan in werkelijkheid. Zo is het witte papier met de Magnolia erop minder wit dan op de foto. Ook heb ik dit bewerkt met inkt en is dit niet zo duidelijk terug te zien op de foto. 

Met dit kaartje (en envelop) wil ik mee doen met de volgende challenges:

Duo Challenge **  Patroon Hart easelkaart met envelop
Duymelot  Design Team ** Iets met een hart
Magnolia Down Under Challenge ** # 84 Distressing
Just Magnolia ** Week 94 - Love You

Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden. Fijne avond !!

Veel liefs Samantha







vrijdag 18 februari 2011

DOL doosje ** Pasen/Easter **


Het heeft wat langer geduurd dan gepland, maar hier is dan het doosje wat ik heb gemaakt tijdens de DOL (doosje on-line) bij de scrapdoosjes club. Het was de eerst keer dat ik hier aan mee deed en vond het ook erg leuk om te doen. Wel heb ik zelf wat toegevoegd/aangepast aan het doosje. Ik heb voor in het doosje nog een bakje gemaakt zodat het doosje helemaal dicht is. Omdat de lente er weer aankomt en pasen leek het mij wel leuk om er een paasdoosje van te maken. Stempeltjes zijn van een oudere Magnolia collectie en ingekleurd met distress inkt. De randen van het papier zijn ge-inkt met distress inkt Vintage Photo. De bloemenrand op het doosje en de vlinders zijn gemaakt met een Martha Stewart pons. Het groene designpapier wat ik gebruikt heb komt van drie verschillende lijnen: K&Company, Basic Grey en Deja Vieuws. Het gele papier waar de vogel en de tekst op staat komt van een andere lijn....alleen daar heb ik geen naam meer van.

Prettig weekend allemaal!

Veel liefs Samantha




donderdag 10 februari 2011

Award gekregen!

Goedemorgen allemaal,

Vandaag ben ik (voor het eerst) eens vroeg uit de veren! Moet altijd wel vroeg op maar vandaag zat ik al kwart over 7 aangekleed en wel, beneden om te ontbijten! En hoef pas kwart over 8 naar mijn werk dus dacht dan kan ik wel weer even een bericht plaatsen.

Vorige week eerst nog even lekker een weekje op wintersport geweest naar Zell am See - Oostenrijk. Heerlijk weer gehad ook, gem. -3 graden met een heerlijk zonnetje de hele dag! Na een dag lekker geskied te hebben weer even op temperatuur gekomen met een heerlijke beker warme chocolademelk met slagroom.

Bij terugkomst zag ik dat ik van Hennie en Semantha een blog award had ontvangen! Harstikke bedankt daarvoor ben er erg blij mee! En zag dat ik er weer wat volgers bij heb, welkom dames! Ik vind het harstikke leuk dat jullie mijn creaties zo leuk vinden. En bedankt voor al jullie leuke en geweldige reacties steeds.



Als je hem accepteerd moet je wel er iets voor doen. Niet veel hoor :-) 
Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. 
Je maakt een verwijzing naar de blog de persoon die je deze award heeft gegeven. 
Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!). 
Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!). 
Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. 
Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers een bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. 
Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig. Ik wil deze award graag doorgeven aan de volgende personen:



** Corine **  ** Anneke **  ** Danielle **   ** Vera **  ** Judith **


Dinsdag en woensdag heb ik weer gezellig bij Sonja zitten freubelen aan een doosje. Deze wil ik vanavond verder afmaken, nog even versieren e.d., en dan hoop ik deze ook te kunnen plaatsen.


Dit was het weer even voor nu. Fijne dag allemaal !


Liefs Samantha 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...