zaterdag 21 augustus 2010

Geschenkdoosje Groot

Dit is het tweede geschenkdoosje dat ik heb gemaakt. Het doosje heeft een formaat van 12 x 9 cm. Voor het bakje heb ik bruin glimmer cardstock gebruikt. Het deksel is gemaakt van BG Urban Couture. De bloem en de sliertjes zijn gemaakt met stukjes restmateriaal.









Geschenkdoosje Klein

Vorig weekend ben ik bezig geweest met het maken van geschenkdoosjes. Dit is het kleine doosje dat ik heb gemaakt van 7 x 7 cm. Voor het bakje heb ik rood cardstock gebruikt en de deksel is van BG Ambrosia.








dinsdag 10 augustus 2010

Candy bij Gwendolyn

Gwendolyn is lid geworden van het DT team bij Scrappassion Challenge Blog. Om dit te vieren zal zij op 16 augustus  een candy gaan verloten. Wil je ook kans maken op deze candy, kijk dan even op de blog van Gwendolyn.


maandag 9 augustus 2010

Verjaardagskalender Oktober

Gister heb ik weer een nieuw blad gescrapt voor mijn verjaardagskalender. Ik had nog wat foto's, papier en andere materialen over van het Halloween boekje en dat heb ik gebruikt voor de maand Oktober.

Als basis heb ik een paars cardstock gebruikt. Het design papier (ben de naam kwijt hiervan) heb ik bewerkt met een randpons van Martha Stewart. Het vellum heb ik bewerkt met oranje inkt om de witte cirkels wat minder te maken (door de flits van de camera zijn ze hier wel wat duidelijker te zien). Nadat ik het vel design papier en het vellum op het cardstock heb geplakt, heb ik de randen bewerkt met de distresser. De foto's heb ik gemat met oranje cardstock en bewerkt met een groene cat-eye en ook de randen gedistressed. De vleermuis is het sjabloon van het vleermuisboekje. Hier heb ik stickerletters van basis grey opgeplakt met 3D foampjes. De blaadjes om de bloem heen zijn gemaakt met 2 ponsen van Martha Stewart. Bovenin heb ik het papier wat ingescheurt en bewerkt met de distresser en daarna met een oranje cat-eye. Daar onder heb ik een zwarte stof geplakt met zilver spinnenweb. Verder heb ik het nog wat opgeleukt met rubb-ons van vogels en vleermuisstickers.






zaterdag 7 augustus 2010

Geboorte kaartje met envelop

Woensdag 3 augustus is mijn neefje Lorenzo geboren en daar heb ik dit geboortekaartje met envelop voor gemaakt.

De kaart heeft een formaat van 30 x 14 cm en gevouwen 10 x 14 cm. De waslijn met kleding heb ik geknipt uit een scrapvel van StudioLight. Deze heb ik met 3D foam op de kaart geplakt. De letters heb ik door middel van wat inkt kleur gegeven en erop geplakt.
Voor de envelop heb ik een soort van hoesje gemaakt met een formaat van 11,5 x 16,5 cm. De afbeelding met de beren heb ik gesneden uit een scrapvel van StudioLight tot een formaat van 11 x 16 cm en op het hoesje geplakt. Daarna heb ik 2 eyelets aangebracht om een lintje doorheen te halen. Ik heb nog was letters met blauwe inkt ingekleur en opgeplakt en nog een bloem ter decoratie.  

maandag 2 augustus 2010

Happy 101 Award


Enige tijd geleden heb ik mijn eerste award gekregen van Maja. Dankjewel hiervoor!! Ik heb een tijd niks aan mijn blog gedaan, maar dit is zeker een opsteker om het wat vaker bij de houden! Ook ben ik weer begonnen met scrappen dus kan ik ook mijn blog bijhouden. Dit heeft een tijdje stil gelegen omdat we druk bezig zijn geweest om onze achtertuin helemaal aan te pakken. Dit was ook zeker de moeite waard!  

Deze award mag ik ook weer doorgeven. Als eerste wil ik deze award graag doorgeven aan Sonja omdat zij mij geholpen heeft met het maken van scrapkaarten. Als tweede wil ik hem doorgeven aan Danielle, dat haar nieuwe blog maar net zo leuk mag worden als haar oude blog.

10 dingen die mij blij maken en dingen die ik leuk vind om te doen in willekeurige volgorde, zijn:
  1. Scrappen
  2. Appeltaart bakken
  3. Genieten van mijn nieuwe tuin
  4. Scrapkaarten maken
  5. Filmpie kijken op de bank
  6. Het strand
  7. De zon
  8. Foto's maken/bewerken
  9. Uitslapen
  10. Op vakantie gaan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...