zaterdag 31 juli 2010

Verjaardagskalender Augustus


Deze is voor de maand augustus. Ook voor dit blad heb ik als basisvel een cardstock genomen. Het papier wat ik hiervoor heb gebruikt is van Creative Imaginations. De kalender heb ik geprint op vellum papier met een schelpendecor erop. Deze heb ik onder de gescheurde randen vastgeplakt. Boven en onder heb ik gouden schelpen stickers geplakt en ben daarna gaan inkten met 2 kleuren. Als de inkt droog is heb ik de stickers weer verwijderd. Links onderin heb ik een doodle gemaakt met pen en daaroverheen een bloem geplakt. De bloem links bovenin is deels gemaakt van chipboard beplakt van een stukje restmateriaal. De twee fototjes heb ik gemaakt met een labelmaker.



Verjaardagskalender Februari


Ik ben begonnen met het maken van een verjaardagskalender. Voor de maand februari heb ik gekozen voor het ski thema, omdat we in die maand gaan skieën. Als basis heb ik een witte glimmende cardstock genomen. De zijkanten heb ik bewerkt met een stempel van ijskristallen. De datum en de regels voor de namen heb ik uitgeprint op vellum papier en gemat met cardstock. Het ijskristal rechts onderin is gemaakt van chipboard en deze heb ik met witte en blauwe inkt bewerkt. Om het glimmende effect te kijgen heb ik er diamond glaze opgedaan.



Geboorte kaartje


Op 30 juli is mijn nichtje Siara geboren en en daar heb ik deze kaart voor gemaakt . 
Dit is een dubbele kaart van 14 x 14 cm. De voorkant wordt nog eens gevouwen tot 7 x 14 cm. Het papier dat ik voor deze kaart gebruikt heb is van Fancy KEWL papers. De stempel is van Stampavie - Gillian Roberts - Teddy and Me. 





Verjaardagskaartje


Dit kaartje heb ik in juni gemaakt voor mijn oma.
De kaart is 15x15cm en is gemaakt van groen cardstock. Het papier is Blue Awning van Basis Grey. De randjes van het cardstock en het papier heb ik bewerkt met een distresser en daarna met een cat-eye erlangs. De Magnolia stempel heb ik ingekleurd met inkt/cat-eye en daarna uitgeknipt. De tekst "happy birthday" is een rubb-on van stamp effects/Crappycat.

vrijdag 30 juli 2010

Verjaardagskaartje

Dit is één van mijn eerste scrapkaartjes die ik gemaakt heb. Deze heb ik vorig jaar gemaakt voor mijn nichtje voor haar 1e verjaardag. Binnenin de kaart heb ik een pocket gemaakt, waar een cadeaubon/geld in kan.

Eerste scrapkaart

Dit is mijn eerste scrapkaart die gemaakt heb, Deze was voor de verjaardag van mijn oma. Ik krijg zelf ook ieder jaar een eigen gemaakte kaart van mijn oma voor mijn verjaardag, dus vond ik het wel leuk om eens een kaartje voor haar te maken. Ze was er ook harstikke blij mee en heeft hem nog steeds bewaard.




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...